-

Be-sup nodigt u uit voor onze jaarlijkse juridische workshop die wordt gehouden op dinsdag 4 juni van 14:00 tot 16:00 uur in Factory Forty.

Traditiegetrouw werken we samen met onze gerespecteerde juridische adviseurs Paul-Emile Mousin en Allister Zuinen (M2Z Legal Assistance), alsook met onze advocaten Grégory Sorreaux en Melis Metin van advocatenkantoor Thales om u een informatieve en waardevolle middag te bieden.

Datum: dinsdag 4 juni – ontvangst om 13u30 – start workshop om 14u

Locatie:Be-sup - Factory Forty, Oude Vijversstraat 40, 1190 Vorst.

Programma:

Dit jaar breiden we ons programma uit met belangrijke zakelijke onderwerpen die een steeds belangrijkere rol spelen in onze sector, zoals:

- Betalingstermijnen

- Prijsindexering

- oneerlijke bepalingen

- Misbruik van economische afhankelijkheid

- Verwijdering/delisting,...

 

Recente ontwikkelingen met betrekking tot voedingssupplementen en de controle daarop worden besproken:

- Notificaties

- Controles door het FAVV en wijzigingen in de administratieve boetes

- Voedingssupplementen voor kinderen

- Recente Belgische en Europese rechtspraak over gezondheidsclaims en verbanden tussen geneesmiddelen en voedingssupplementen,...

 

We gaan ook dieper in op de impact die nieuwe ontwikkelingen zoals de greenwashing richtlijn / de ontwerprichtlijn over groene claims en andere actuele kwesties kunnen hebben op uw bedrijf.

 

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@be-sup.be. Gelieve te melden of u blijft voor de netwerkcocktail na het event.

Gezien de populariteit van deze workshop en de beperkte plaatsen, adviseren wij u om niet te lang te wachten met registreren.

 

 

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen in Factory Forty voor een boeiende namiddag.

 

Het be-sup team