KTBA is sinds 2011 actief op de Belgische markt. Het bedrijf kent haar oorsprong in Nederland sinds 1996.  KTBA is de afkorting voor kwaliteit, training, begeleiding en advies. We hebben een hoofdkantoor in Antwerpen en een regiokantoor in Roeselare. Sinds 2019 behoren we tot de groep van Mérieux Nutrisciences, een wereldwijde speler op gebied van laboratoria en consultancy. KTBA heeft drie belangrijke diensten: consultancy, academy en labelcompliance.

 

  • Consultancy kent twee varianten: premium professional (tijdelijke vervanging/invulling van een openstaande functie/vacature) of outsourcing (projectwerk zoals implementeren of actualiseren van een kwaliteitshandboek, uitvoeren van interne audits, …).

 

  • Academy omvat al onze opleidingen, zowel op locatie als online. De meest bekende opleiding is HACCP à la Carte. Deze training wordt op de traditionele manier gegeven of in spelvorm. We zien de trend dat meer bedrijven kiezen voor een interactieve manier van kennis delen waardoor informatie beter en langer blijft hangen.

 

  • Labelcompliance is gespecialiseerd in wetgeving en lastenboeken van retailers. We ondersteunen bedrijven bij etiketteringswetgeving over de hele wereld. Daarnaast werken we samen met grote retailers om productinformatiesystemen te vervolledigen of te controleren.

 

We vinden het als dienstverlener zéér belangrijk om onze klanten optimaal te ondersteunen. Met onze meer dan 25 consultants zijn we in staat om de theorie en de praktijk naadloos met elkaar te verbinden. We leveren onze diensten volledig af naar de wensen van de bedrijven waarmee we samenwerken. 

 

KTBA beschikt over een Qfor label, dit label staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn erkende dienstverlener voor Alimento en KMO-portefeuille. Hierdoor kunnen we verschillende diensten aanbieden met subsidiemaatregelen.

Straatsburgdok Noordkaai 33

2030 Antwerpen

03 291 00 60

BE 0833.619.483

 

info@ktba.com

https://ktba.be/