Nutrifarma is een Belgisch bedrijf dat reeds 20 jaar actief is in de ontwikkeling en distributie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

In een sector die voortdurend evolueert en tal van uitdagingen biedt, is het onze ambitie veilige, efficiënte en natuurlijke voedingssupplementen aan te bieden, die bovendien zorgvuldig geselecteerd, optimaal samengesteld en perfect gedoseerd zijn.

In samenwerking met artsen en apothekers, bracht Nutrifarma een eigen assortiment genotificeerde voedingssupplementen, onder het merknaam Alfa, op de markt. Dit assortiment, alsook de samenstelling van de producten, worden geregeld getoetst aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en veranderende behoeften van onze verschillende doelgroepen.

Vanuit deze ervaring en expertise ontwikkelt Nutrifarma ook private label producten op maat voor haar professionnele klanten.

Al onze producten onderscheiden zich door te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, zowel wat ingrediënten als productie ervan betreft. We streven zoveel mogelijk naar het gebruik van natuurlijke ingrediënten en zo weinig mogelijk vulstoffen en bindmiddelen.

Cederstraat 18A

2220 Heist op den Berg

+32 15 34.30.02

BE 0458.087.349

 

info@nutrifarma.eu

Nutrifarma