Read more

Read more

Be-sup verdedigt

Read more

Gebruik van het Duits voor verkopen in Oost-België: einde tolerantieperiode 31/12/2024

Op 22 september 2022 werd een wet gepubliceerd die een einde maakte aan het rechtsvacuüm waardoor bedrijven die de taalwetgeving niet naleefden niet konden worden gesanctioneerd. Het verplichte gebruik van het Duits bij verkopen in de Duitstalige gemeenschap trad onmiddellijk in werking. Dankzij de lobby-acties van Fevia (en be-sup) en Comeos verkreeg onze sector een gedoogperiode tot 31 december 2024.  Vanaf 1 januari 2025 zal uw verpakking conform moeten zijn. Be-sup begrijpt de problemen waarmee haar leden worden geconfronteerd en dringt opnieuw aan bij  Minister Clarinval om een oplossing te vinden. Door de gevoeligheid van de taalwetgeving zijn we niet zeer optimistisch over onze slaagkansen. Een stand van zaken.

Read more

Read more

Een activiteit van be-sup gemist? Geen nood! Hier vindt u de presentaties terug.

Terugblik op de webinar "regulatory update" van 21 mei

Het wordt stilaan een traditie om 2 keer per jaar een webinar te organiseren om onze leden te informeren over de laatste reglementaire nieuwigheden op Europees en Belgisch niveau. Een 100-tal leden volgden het webinar. Heeft u het gemist? Geen nood! U kan de slides downloaden en het webinar herbekijken.

Read more

Be-sup blogt en vlogt

Kent u "The president's blog" al?

Zoals aangekondigd op de algemene vergadering van 14 maart, schrijft be-sup voorzitter, Paul Coussement, regelmatig een blog. Je vindt hem bovenaan de homepage, naast het bekende MY BESUP.

Read more

Valerie vlogt

Vind je ook dat je overspoeld wordt door informatie? Zet je ook de nieuwsbrieven aan de kant om ze later te bekijken, wanneer je eens 5 minuutjes tijd hebt? Bij be-sup willen we het leven van onze leden makkelijker maken door je te informeren over belangrijke dossiers in Vlogs van minder dan 5 minuutjes. Benieuwd? Bekijk hier de verschillende vlogs van Valerie.

Read more

Be-sup agenda

04 06 2024 Last call! Schrijf u nog snel in voor onze workshop legal

In samenwerking met onze juridische adviseurs Paul-Emile Mousin en Allister Zuinen en onze advocaten, Grégory  Soreaux en Melis Metin van Thales Lawyers organiseren we een workshop rond regulatory aspecten van voedingssupplementen, maar ook rond contractuele onderwerpen. Schrijf u nog snel in.

Read more

Read more

Read more