22 02 2024 Happy Hour “Hot topics voedselveiligheid: Food Safety Culture en omgevingspathogenen” in samenwerking met Normec Foodcare
2024 staat meer dan ooit in het teken van voedselveiligheid. Het staat immers hoog op ieders agenda, ook op die van het Europese voorzitterschap…. Maar hoe borg je dit? Zowel mensen als systemen spelen hierin een rol.
We staan dus even stil bij het opbouwen van een gedegen Food Safety Culture.
Daarnaast gaan we de aanvullende FAVV module over de omgevingspathogenen onder de loep nemen, die het bewaken van de microbiologische voedselveiligheid als primaire doelstelling beoogt.
Wanneer? 22 februari om 14u (Onthaal en registratie vanaf 13u30)
Waar? Factory Forty, Oude Vijversstraat 40, 1190 Brussel
Programma:
14:00 – 14:30 Deel I: Food Safety Culture
Wat is het ?
Hoe begin ik er aan?
14:30- 14:45 Netwerkpauze
14:45 – 15:15 Deel II: Food Safety Culture:
Wat zijn de valkuilen?
Welke praktische tools kan ik gebruiken?
15:15 – 15:30 Netwerkpauze
15:30 – 16:00 Deel III: Omgevingspathogenen
16:00 Netwerkcocktail
Spreker: Fréderique Henderickx, Business Unit Directeur van Normec Foodcare
Hoe inschrijven? Inschrijven kan via e-mail naar info@be-sup.be tot 19 februari . Gelieve aan te geven of je kan deelnemen aan de netwerkcocktail na de lezingen.